Majoitus

Leimauksen majoitusvaraukset tehdään seuroittain Suomisportissa täyttämällä lomake majoitustoiveesta, jonka jälkeen järjestäjä jakaa majoitukset ja tekee siitä tarjouksen seuran yhteyshenkilölle.

Majoituksen varausaika on 13.2.-5.3.2023. Majoitusvaraus Suomisportissa on maksuton eikä majoitusvarauksen tekemisen ajankohdalla ole merkitystä majoitusten jaossa. Linkki lomakkeeseen tulee myöhemmin tälle sivulle.

Majoituksen päättymisajan jälkeen järjestäjä jakaa majoitukset käyttäen kokonaisharkintaa ottaen mahdollisimman hyvin huomioon seurojen toiveet, mutta myös eri majoitustyyppien rajoitukset.

Majoituksia tarjotaan seuroille 12.3.2023 mennessä, jonka jälkeen seuran yhteyshenkilö vahvistaa varauksen. Tämän jälkeen järjestäjä laskuttaa seuraa majoituksen kokonaissummasta. Majoituslaskun eräpäivä on 31.3.2023. Mikäli majoituslaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, raukeaa seuran majoitusvaraus.

Lähtökohtaisesti majoitus ei ole peruttavissa sen jälkeen, kun varaus on maksettu seuran toimesta. Yksittäistapauksista neuvottelemme perumisesta seuran yhteyshenkilön kanssa. Peruutustapauksissa jää maksettavaa aina vähintään hotellin peruutusehtojen verran, joka riippuu puolestaan perumisen ajankohdasta.

Mik√§li tarvitsette j√§rjest√§j√§lt√§ listoja oman seuranne ilmoittautuneista, laittakaa s√§hk√∂postia osoitteeseen tuija@leimausleiri.fi


Julkisen liikenteen QR-koodi leiripassissa kattaa rajattoman kulkemisen Tampereen kaupunkialueella AB-vyöhykkeillä, joissa kaikki majoitukset sijaitsevat. Kannustamme joukkoliikenteellä saapumista Tampereelle ja lupaamme toimittaa leiripassit tavalla tai toisella saatavillenne siten, että voitte heti saavuttuanne käyttää QR-koodia liikkumiseen.

Leirin keskuspaikka Sammon keskuslukio sijaitsee osoitteessa Uimalankatu 5, 33540 TAMPERE. Sammon keskuslukiolla j√§rjestet√§√§n ruokailut ja tarjolla on my√∂s ohjattua ohjelmaa kuten ulkona pelailua ja tekemist√§ liikuntasalissa. Ajatus on, ett√§ p√§iv√§n aikana ei tarvitse k√§yd√§ omassa majoituksessa. Sammon keskuslukiolla on mahdollisuus s√§ilytt√§√§ tavaroita. 

J√§rjest√§j√§ tarjoaa Leimaukselle kolmenlaista majoitusta: 

1. Hotellimajoitus

Hotellissa yövytte 2-3 hengen huoneissa. Hotellimajoitusta varten seura tekee varaustoiveen hotellista ja huoneiden määrästä. Hotellimajoituksen hintaan sisältyy hotellin tavanomainen aamupala.

Hotellit ovat:

Scandic Hämeenpuisto ( Scandic Tampere Hämeenpuisto | Tampere | Scandic Hotels ) hinta 2-3 hh ma-to 160 eur/hlö.

Scandic Koskipuisto ( Scandic Tampere Koskipuisto | Tampere | Scandic Hotels ) hinta 2-3 hh ma-to 160 eur/hlö.

Scandic Rosendahl ( Scandic Rosendahl | Pyynikki Tampere | Scandic Hotels ) hinta 2-3hh ma-to 160 eur/hlö

Holiday Inn Station ( Holiday Inn Tampere ‚Äď Central Station ‚Äď IHG ‚Äď L√∂yd√§ Suomen parhaat hotellit ) hinta 2-3hh ma-to 165 eur/hl√∂.

Norlandia Care ( Norlandia Tampere Hotel | Norlandia ) hinta 2-3hh ma-to 155 eur/hlö. Tästä hotellista löytyy myös 13 kpl 1hh, jonka hinta ma-to on 260 eur.

2. Opistotason majoitus

Tarjoamme ainoastaan yhden opistotason majoituksen Varalan Varalan Urheiluopisto Kalliola-rakennuksessa, johon mahtuu majoittumaan mahtuu yhteensä 50 henkeä 2-10 hengen huoneissa. Varala-opiston majoitukseen sisältyy opistotason aamupala ja kuntosalin käyttö. Majoituksen hinta on ma-to on 140 eur/hlö.


Pyrimme antamaan Varala-opiston majoituksen yhdelle seuralle, mikäli suinkin mahdollista.

3. Koulumajoitus

Koulumajoitus on Tammelan koululla https://www.tampere.fi/tammelan-koulu aivan ratikkareitin tuntumassa noin kilometrin päässä Sammon keskuslukiosta. Mikäli Tammelan koulu täyttyy, tarjotaan majoitusta seuraavaksi Tampereen kansainväliseltä koululta https://www.tampere.fi/tampereen-kansainvalinen-koulu, joka sijaitsee yhden korttelin päässä ratikkareitistä.

Koulumajoituksen hinta ma-to on 75 eur/hl√∂. Hintaan sis√§ltyy Tampereen Voimian tarjoama aamupala Sammon keskuslukiolla ti-to. 


Lis√§ksi tarjoamme Pelkk√§ aamupala -vaihtoehtoa Tampereen Voimian tarjoamana esim omatoimimajoittujille Sammon keskuslukioll.  Pelkk√§ aamupala -vaihtoehdon hinta on 5,5 eur/hl√∂/pv√§. My√∂s n√§m√§ varataan majoitusvarauslomakkeella seuroittain.

Lisätietoja majoituksesta antaa Heli Ahlfors, heli.k.ahlfors@gmail.com puh 040 716 6489.