Majoitus

Majoitus

Leimauksen majoitusvaraukset tehdään seuroittain Suomisportissa täyttämällä lomake majoitustoiveesta, jonka jälkeen järjestäjä jakaa majoitukset ja tekee siitä tarjouksen seuran yhteyshenkilölle. Lomake on tarkoitus täyttää yhden yhteyshenkilön toimesta per seura. 

Majoituksen varausaika on 13.2.-5.3.2023. Majoitusvaraus Suomisportissa on maksuton eikä majoitusvarauksen tekemisen ajankohdalla ole merkitystä majoitusten jaossa. Lomaketta voi muokata 5.3. asti. Linkki lomakkeeseen: https://www.suomisport.fi/events/cabd0cdb-3372-409e-bb7f-1418b712fc64

Majoituksen päättymisajan jälkeen järjestäjä jakaa majoitukset käyttäen kokonaisharkintaa ottaen mahdollisimman hyvin huomioon seurojen toiveet, mutta myös eri majoitustyyppien rajoitukset. HUOM! Majoitustoive on vain toive ja sen saanti riippuu ko. hotellin kiintiöstä yms.

Majoituksia tarjotaan seuroille 12.3.2023 mennessä, jonka jälkeen seuran yhteyshenkilö vahvistaa varauksen. Tämän jälkeen järjestäjä laskuttaa seuraa majoituksen kokonaissummasta. Majoituslaskun eräpäivä on 31.3.2023. Mikäli majoituslaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, raukeaa seuran majoitusvaraus.

Lähtökohtaisesti majoitus ei ole peruttavissa sen jälkeen, kun varaus on maksettu seuran toimesta. Yksittäistapauksista neuvottelemme perumisesta seuran yhteyshenkilön kanssa. Peruutustapauksissa jää maksettavaa aina vähintään hotellin peruutusehtojen verran, joka riippuu puolestaan perumisen ajankohdasta.

Mikäli tarvitsette järjestäjältä listoja oman seuranne ilmoittautuneista, laittakaa sähköpostia osoitteeseen tuija@leimausleiri.fi


Julkisen liikenteen QR-koodi leiripassissa kattaa rajattoman kulkemisen Tampereen kaupunkialueella AB-vyöhykkeillä, joissa kaikki majoitukset sijaitsevat. Kannustamme joukkoliikenteellä saapumista Tampereelle ja lupaamme toimittaa leiripassit tavalla tai toisella saatavillenne siten, että voitte heti saavuttuanne käyttää QR-koodia liikkumiseen.

Leirin keskuspaikka Sammon keskuslukio sijaitsee osoitteessa Uimalankatu 5, 33540 TAMPERE. Sammon keskuslukiolla järjestetään ruokailut ja tarjolla on myös ohjattua ohjelmaa kuten ulkona pelailua ja tekemistä liikuntasalissa. Ajatus on, että päivän aikana ei tarvitse käydä omassa majoituksessa. Sammon keskuslukiolla on mahdollisuus säilyttää tavaroita. 

Järjestäjä tarjoaa Leimaukselle kolmenlaista majoitusta: 

1. Hotellimajoitus

Hotellissa yövytte 2-3 hengen huoneissa. Hotellimajoitusta varten seura tekee varaustoiveen hotellista ja huoneiden määrästä. Hotellimajoituksen hintaan sisältyy hotellin tavanomainen aamupala.

Hotellit ovat:

Scandic Hämeenpuisto ( Scandic Tampere Hämeenpuisto | Tampere | Scandic Hotels ) hinta 2-3 hh ma-to 160 eur/hlö.

Scandic Koskipuisto ( Scandic Tampere Koskipuisto | Tampere | Scandic Hotels ) hinta 2-3 hh ma-to 160 eur/hlö.

Norlandia Care ( Norlandia Tampere Hotel | Norlandia ) hinta 2-3hh ma-to 155 eur/hlö. Tästä hotellista löytyy myös 13 kpl 1hh, jonka hinta ma-to on 260 eur.

2. Opistotason majoitus

Tarjoamme ainoastaan yhden opistotason majoituksen Varalan Varalan Urheiluopisto Kalliola-rakennuksessa, johon mahtuu majoittumaan mahtuu yhteensä 50 henkeä 2-10 hengen huoneissa. Varala-opiston majoitukseen sisältyy opistotason aamupala ja kuntosalin käyttö. Majoituksen hinta on ma-to on 140 eur/hlö.


Pyrimme antamaan Varala-opiston majoituksen yhdelle seuralle, mikäli suinkin mahdollista.

3. Koulumajoitus

Koulumajoitus on Tammelan koululla https://www.tampere.fi/tammelan-koulu aivan ratikkareitin tuntumassa noin kilometrin päässä Sammon keskuslukiosta. Mikäli Tammelan koulu täyttyy, tarjotaan majoitusta seuraavaksi Tampereen kansainväliseltä koululta https://www.tampere.fi/tampereen-kansainvalinen-koulu, joka sijaitsee yhden korttelin päässä ratikkareitistä.

Koulumajoituksen hinta ma-to on 75 eur/hlö. Hintaan sisältyy Tampereen Voimian tarjoama aamupala Sammon keskuslukiolla ti-to. 


Lisäksi tarjoamme Pelkkä aamupala -vaihtoehtoa Tampereen Voimian tarjoamana esim omatoimimajoittujille Sammon keskuslukioll.  Pelkkä aamupala -vaihtoehdon hinta on 5,5 eur/hlö/pvä. Myös nämä varataan majoitusvarauslomakkeella seuroittain.

Lisätietoja majoituksesta antaa Heli Ahlfors, heli.k.ahlfors@gmail.com puh 040 716 6489.