Search
Close this search box.

Majoitus

Majoitusvaraukset ja laskutus

Leimauksen majoitusvaraukset tehdään seuroittain Lyyti-järjestelmässä. Ensimmäisessä ilmoittautumisvaiheessa seuran yhteyshenkilö esittää seuran majoitustoiveen. Lomake on tarkoitus täyttää yhden yhteyshenkilön toimesta per seura. 

Ensimmäinen ilmoittautumisvaihe jossa majoitustoive esitetään on avoinna 1.12.-31.12.2023. Tämä vaihe Lyytissä on maksuton eikä toiveen tekemisen ajankohdalla ole merkitystä majoitusten jaossa. Lomaketta voi muokata 31.12. asti.

Ennakkoilmoittautumisen päättymisajan jälkeen leiriläiset ostavat leiripassin aikavälillä 8.1.-31.1.2024. Tämä vahvistaa seurojen osallistujamäärän. Leiripassin oston jälkeen järjestäjä jakaa majoitukset käyttäen kokonaisharkintaa ottaen mahdollisimman hyvin huomioon seurojen toiveet, mutta myös eri majoitustyyppien rajoitukset. HUOM! Majoitustoive on vain toive ja sen saanti riippuu ko. majoituskapasiteetista.

Majoitustaso vahvistetaan seuroille helmikuussa 2024, jonka jälkeen leiriläisille lähetetään lasku majoituspaketista. Majoituspaketin eräpäivä on 31.3.2024

Majoitus on oston jälkeen peruttavissa ainoastaan lääkärintodistuksella. Peruutustapauksessa pidätämme 25€ käsittelykulun.

Seurojen yhteyshenkilö saa online linkin josta voi seurata oman seuransa ilmoittautumistilannetta.

Majoitus

Järjestäjä tarjoaa Leimaukselle neljää eri majoitusvaihtoehtoa, kaikkiin majoitusvaihtoehtoihin sisältyy aamiainen, (muut ruokailut sisältyvät leiripassiin). Leimausleirin perinteisessä hengessä huoneet täytetään käyttäen myös lisävuodepaikkoja! 

1. Hotellimajoitus
2-6 hh. Huoneissa on WC/suihku, vuodevaatteet, 1 pyyhe/vuode, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeittimet, suurimmassa osassa myös kuivauskaapit. Rantasaunat käytössä päivittäin.


Hotellimajoituksen hinta 160 eur/hlö


2. Opistotason majoitus

2-8 hh. Opistotason huoneet sijaitsevat päärakennuksessa (rakennus 1) ja rakennuksissa 2-4. Kaikki opistotason majoitukset sijaitsevat lähellä päärakennusta. Opistotason huoneissa on perusvarustuksena jääkaappi, wc, suihku, tv, liinavaatteet ja kylpypyyhe. Rantasaunat käytössä päivittäin.

Opistotason hinta 140 eur/hlö


3. Luokkamajoitus

Luokkamajoitus on järjestetään Pajulahden päärakennuksen luokkatiloissa ja liikuntatiloissa. WC:t opiston käytävillä ja suihkutilat liikuntatilojen yhteydessä. Rantasaunat päivittäin käytössä.

Tila on tyhjä, joten ota mukaan:

  • yhden hengen makuualusta tai -patja
  • makuupussi, tyyny, peitto, lakanat tms
  • oma pyyhe
  • otsalamppu tai muu valonlähde (ilta- ja yöaikaan)
  • sandaalit tai muut sisäkengät sisätiloissamme liikkumista varten

Luokkamajoituksen hinta ma-to on 75 eur/hlö.

4. Telttamajoitus

Telttapaikat sijoitetaan isoihin liikuntahalleihin! Halleissa on pukuhuoneet, joissa WC sekä suihku.

Tila on tyhjä, joten ota teltan lisäksi mukaan:

  • makuualusta tai -patja
  • makuupussi, tyyny, peitto, lakanat tms
  • oma pyyhe
  • otsalamppu tai muu valonlähde (halliin ei tule paljoa päivänvaloa + ilta- ja yöajan rauhoittaminen)
  • sandaalit tai muut sisäkengät sisätiloissamme liikkumista varten

Olemme varautuneet myös ns. telttapainoilla, jos ne ovat tarpeen.

Telttamajoituksen hinta ma-to on 75 eur/hlö.

5. Asuntoauto/vaunu majoitus

Suuren kysynnän vuoksi avasimme muutaman asuntoauto/vaunu paikan leirille osallistuville.