Search
Close this search box.

Pajulahti

Leimaus-leirin järjestelypaikkana ja leirikeskuksena toimii Liikuntakeskus Pajulahti

Pajulahti on monipuolinen urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin keskus, joka palvelee niin huippu-urheilijoita kuin lähialueen asukkaitakin. Pajulahti on perustettu vuonna 1929 ja se sijaitsee Iso-Kukkasen rannalla Lahdessa, Nastolassa.

Sijaintimme ja saapuminen

Pajulahti sijaitsee itäisessä Lahdessa, noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Pääkaupunkiseudulta matkaa alueelle on reilu tunti. Sijaintimme pääväylien risteyskohdassa takaa helpon lähestymisen mistä tahansa suunnasta.

Julkinen liikenne

Linja-autoliikenne Lahdesta Pajulahteen alkoi syksyllä 2023. Linja 10 kulkee maanantaista perjantaihin. Katso aikataulut täältä.
Pajulahti sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Nastolan kirkonkylältä, johon tulee myös muita bussivuoroja Lahdesta. Lahden seudun liikenteen aikataulut: LSL reitit ja aikataulut

Junayhteys Helsingistä Nastolan asemalle sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Pajulahdesta: VR Helsinki – NSL

Pajulahti on Suomen yhdenvertaisin urheiluopisto

Päätehtävämme on edistää asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointia. Tuemme ja osoitamme yhdenvertaisuutta yhteiskunnassamme ja huomioimme ympärillä olevan luonnon ja yhteisön elinvoimaisuuden. Meidän mielestämme liikunta ja urheilu kuuluu kaikille ja tavoitteenamme on olla Suomen yhdenvertaisin urheiluopisto.

Tätä vastuullisuus teemaa noudatamme myös Leimaus-leirillä

Esteetön Pajulahti

Pajulahti on Suomen ainoa Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus. Pajulahti takaa kansainvälisen tason harjoitus- ja lomaolosuhteet niin urheilijoille kuin esimerkiksi perheille. Esteettömyys on meille Pajulahdessa ensiarvoisen tärkeää ja kaikki uudet investointimme sekä saneeraukset suunnitellaankin esteettömyys edellä.