Search
Close this search box.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Leiriosallistumisen peruuttaminen

Leiripassia ei ole mahdollista peruuttaa, mutta 15.5.2024 asti passin voi siirtää toiselle henkilölle, ottamalla yhteyttä järjestäjään (leimaus24@pajulahti.com).

Majoitus: Majoitus on mahdollista peruuttaa ainoastaan lääkärin todistuksella etukäteen. Lääkärintodistuksella tapahtuvat perumiset käsittelemme tapauskohtaisesti yhteistyössä seuran kanssa, koska seura on mahdollisesti maksanut majoituksen eikä se välttämättä ole enää peruttavissa. Peruutustapauksissa pidätämme käsittelykulun 25€. Noshow tapauksissa majoitusta ei hyvitetä. 

Toki lähtökohtaisesti pyrimme olemaan tässä mahdollisimman joustavia, mutta pyydämme tiedostamaan, että ns. mielen muuttaminen ei ole leiripassin osalta mahdollista.

Leiristipendin haku vuonna 2024

Leimaus 2024 leirin leiristipendiä voivat hakea lapsen vanhemmat tai suunnistusseuran yhteyshenkilö. Stipendi on tarkoitettu leirille osallistumisen mahdollistamiseen niille, joilla leiri jäisi muuten välistä perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Urheiluopistosäätiö (perustettu vuonna 1952) tukee urheilu- ja liikuntakasvatusta Suomessa. Liikuntakeskus Pajulahden omistajana Urheiluopistosäätiö on mukana tukemassa myös Leimausleirille tänä vuonna osallistuvia nuoria. Hakuaikaa on 28.2.2024 asti.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen on järjestäjän puolesta mahdollista huhtikuun ajan 1.-30.4.2024. Huomioithan että järjestäjä ei pysty enää tässä kohtaa lupaamaan majoitusta jälki-ilmoittautuneille oman seuransa kanssa samassa majoitusvaihtoehdossa, eikä lähtökohtaisesti osallistu seurojen majoituskiintiön jakoon seuran maksaman majoituslaskun jälkeen. Toki pyrimme tässäkin suhteessa olemaan mahdollisimman joustavia. Tavoitteenamme on tarjota Leimaus-leirikokemus niin monelle kuin vaan suinkin mahdollista. Jälki-ilmoittautumiseen liittyvät kyselyt voi suunnata järjestäjälle sähköpostitse leimaus24@pajulahti.com

 Ovatko lähtöpaikat harjoituksiin kaikilla tasoryhmillä samat?

Kaikkien harjoitusten lähdöt ovat samasta paikasta, riippumatta tasoryhmästä.

Vastauksia Seikkailupuistoon liittyen:

Miten kuljetaan harjoituksiin Lahden keskustaan?

Tapahtuman järjestäjä on hoitanut kyydityksen tiistain ja keskiviikon harjoituksiin Lahteen.

Kulkeminen Pajulahteen ja takaisin

Pajulahteen pääset helposti julkisilla kulkuneuvoilla, sekä meillä on reilusti parkkitilaa omille autoille. Pajulahdessa ei tarvitse autoa, sillä majoitus, harjoituspaikat, ruokailu sekä muut aktiviteetit ovat kaikki kävelymatkan päässä. Jos seurasi tarvitsee kuljetusta Matkakeskukselta Pajulahteen maanantaina ja takaisin torstaina leirin loputtua, ole yhteydessä leimaus24@pajulahti.com.

Muita aktiviteettejä

Pajulahden liikuntakeskuksen alueella on upeat mahdollisuudet vapaa-ajan aktiviteetteihin leirin ajan. Varusteet ja lisäohjeistuksen aktiviteetteihin saat oman ryhmäsi ohjaajalta tai leiritoimistosta vuokrattua. Pajulahden ohjeisaktiviteetteihin voit tutustua etukäteen: Aktiviteetit – Liikuntakeskus Pajulahti

Seikkailupuisto-käynti kuuluu leiripassin hintaan ja on varattava etukäteen.

Oheisohjelmiin kuuluu myös ajastettu kehonhuolto-tunti jokaisena leiri-iltana, sekä rantasaunat ovat käytössä kaikille joka päivä viikon aikana.

SPORTITY

Sportity on puhelimeen ladattava sovellus, jonne päivitämme ennen leiriä ja leirin aikana ajankohtaiset asiat sekä muutokset ohjelmassa, aikatauluissa jne.