Ennakkoinfo on julki!

Leimaus lähestyy ja leiriopas on nyt julkaistu. Leirioppaasta löytyy kaikki tarpeellinen tieto sujuvaa leiriä varten. Leirioppaasta kannattaa tulostaa mukaan vähintään oman väriryhmän aikataulut ja leirin yleisohjeet.

Leimaus 2022 -leirin ennakkoinfo järjestetään Google Meets -palvelun kautta su 29.5.2022 kello 19.00. Ennakkoinfossa käydään läpi leirin olennaiset asiat ja siellä voi esittää kysymyksiä mieltä askarruttavista asioista. Linjoille pääset mukaan tästä: https://meet.google.com/fhe-xgzn-ans

Leirioppaan voit ladata itsellesi Info-sivuilta.

Kaikille osallistujille on lähetetty infoviesti tiistaina 24.5.2022. Jos et ole saanut sellaista eikä viestiä löydy roskapostistakaan, niin pyydä uusi viesti osoitteesta info@leimausleiri.fi

Viestissä olevan linkin kautta voi käydä maksamassa mahdolliset avoimet maksut 31.5.2022 mennessä ja tarkastamassa, että seuraavat tiedot ovat ajantasalla:


– Emit-numero
– tasoryhmävalinta
– ruoka-aineallergiat
– maksutilanne

Viestistä löytyy myös linkki leirille osallistuvien ohjaajien ja huoltajien Whatsapp-tiedotusryhmään. Ryhmään voi liittyä jo ja kutsulinkkiä voi jakaa seurassa eteenpäin muillekin huoltajille.

Jos leiriin liittyen tulee kysyttävää, niin soita Hannulle 050 3219714 tai laita viestiä info@leimausleiri.fi.

Leimaus-terveisin,

Hannu Airila ja Miia Niittynen