Päivityksiä ilmoittautumiseen

Päivityksiä ilmoittautumiseen

Leiri-ilmoittautumiseen liittyen on tullut jonkin verran kysymyksiä nyt, kun alustavat seurakohtaiset majoituskapasiteetit on arvottu. Teimme muutaman päivityksen ilmoittautumiseen selventääkseemme ilmoittautumiskäytänteitä:

  1. Tammikuun lopun majoituskapasiteetin päivittämisestä on luovuttu. Jokaiselle seuralle on varattu riittävä majoituskapasitetti ilmoitetusta majoitustyypistä ja kapasiteetti voimassa ilmoittautumisajan päättymiseen 3.4.2022 kello 23.59 asti. Näin kenelläkään ei ole painetta ilmoittautua mukaan ennenaikaisesti, mikäli haluaa seurata koronatilanteen kehittymistä.
  2. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan vain leirimaksu 170 € / 145 €. Majoitusmaksu (25 € / 75 € / 125 €) lisätään uusille ilmoittautujille aina kuun lopussa ja siitä lähetetään maksulinkki sähköpostiin. Ilmoittautumisjärjestelmä päivitetään tämän mukaisesti pian.
  3. Leirin peruuntumisesta koronan vuoksi ei ole mainittu peruutusehdoissa mitään. Ohjausryhmän päätöksellä osallistujille palautetaan leirin peruuntuessa maksetut osallistumismaksut vähennettynä 30 euron osallistujakohtaisella osuudella. Jos leiri peruuntuu, järjestäjät tuottavat video- ja etämateriaalia osallistustujille vastineeksi 30 euron osuudesta.

Jos asian tiimoilta on kysyttävää, laita viestiä info@leimausleiri.fi tai soita Hannulle 050 3219714!