Search
Close this search box.

Pro-ryhmän ja valmentajan esittely

Vuonna 2024 Leimaus-leirillä panostetaan erityisesti Pro-ryhmän ohjelmaan ja valmennukseen tarjoten nuorille suunnistajille mahdollisuuden kehittää taitojaan ja saada arvokasta kokemusta. Pro-ryhmä on suunniteltu innostamaan ja haastamaan sekä edistymään ja kehittymään suunnistajana.

Pro-ryhmän valmentajan Pauli Leinosen terveiset leiriläisille!  

Tervehdys suunnistajat! Vuoden 2024 Leimaus tulee olemaan ensimmäinen Leimaus-kokemukseni. Odotan tapahtumaa suurella innolla- onhan Leimaus vuoden suurin ja tärkein nuorten suunnistajien leiri. 

Leimaus kokoaa yhteen nuoret suunnistajat ympäri Suomen, tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua toisiimme seurarajoista välittämättä. Rohkeasti tutustuminen uusiin ihmisiin on avain Leimauksen antamiin unohtumattomiin kokemuksiin.  

Leiri ei ainoastaan tarjoa sosiaalista verkostoitumista, vaan myös mahdollisuuden oppia ja kehittyä suunnistajana. Laadukkaiden harjoitusten ohessa kannattaa seurata, mitä muut nuoret suunnistajat tekevät treeneissä, ja miettiä, mitä asioita voisi oppia muilta nuorilta. Käykää yhdessä harjoituksia läpi ja puhukaa suunnistuksesta – näin jaatte osaamistanne ja kehitytte suunnistajana. 

Työskentelen seuravalmentajana Suunta Jyväskylässä, jossa vastaan sekä nuorten, että aikuisten valmennuksesta. Lisäksi valmennan Kuortaneen ja Kisakallion yläkoululeireillä ja toimin Suunnistusliiton Suunta Huipulle -ryhmän valmentajana. Suunnistan itse kilpaa Helsingin Suunnistajien väreissä. 

Pro-ryhmä:

  • Omat valmentajat, päävalmentajana toimii Pauli Leinonen, liikuntatieteiden maisteri.
  • Liikkuu omana ryhmänä, sekä harjoitteet tehdään oman valmentajan vetämänä alkuverkoista ohjeistukseen ja analysoinnit suoritusten jälkeen.  
  • Avoin kaikille ketkä kokevat harjoitusten tason itselleen sopivaksi ja ovat valmiita haastamaan itseään!