Seuraohjaajan ohjeet

Seuraohjaajan ohjeet

Seuraohjaajan vastuulla on huolehtia siitä, että oma ryhmä on oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Suunnittele oman ryhmän liikkumiset majoituksen, ruokailun ja harjoitusten välillä käyttäen apuna leirin liikkumisen opasta, joka löytyy Leimauksen nettisivuilta https://www.leimausleiri.fi/.

Leimauksella kuljetaan paljon liikenteessä. Huolehdithan ryhmäsi kulkemisen turvallisuudesta kaikissa tilanteissa. Leimauksella ei ole liikenteenohjausta.

Harjoitusten ajan leiriläiset  ovat seuraohjaajan vastuulla ja he vastaavat siitä, että leiriläiset kirjautuvat asianmukaisesti harjoituksiin ja harjoituksista pois (eli leiripassit ovat “naulassa” harjoituksen ajan). Niissä harjoituksissa, missä lähtö ja maali ovat eri paikoissa, voi seuraohjaaja ottaa mukaansa leiripassit ja siirtyä maaliin vastaanottamaan leiriläisiä. Seuraohjaajat huolehtivat siitä, että kaikki ovat tulleet maastosta ennen kun seurajoukkue lähtee pois harjoituspaikalta.

Seuraohjaaja huolehtii, että omat ryhmäläiset noudattavat yleisiä sääntöjä ja ohjeita, erityisesti:

• leiriläisillä on leiripassi mukana koko leirin ajan

• suunnistuskengillä / nastareilla ei kuljeta sisätiloissa eikä julkisissa kulkuneuvoissa tai harjoituskuljetuksissa

• leiriläiset ovat ajoissa harjoituksissa, ruokailuissa ja kuljetuksissa

• hiljaisuus alkaa kello 22.

Seuraohjaajan vastuulla on tietää missä oman ryhmän leiriläiset kulkevat ja hänellä tulee olla ajantasaiset yhteystiedot leiriläisten huoltajiin. Lisäksi seuraohjaajan tulee olla tietoinen ainakin leiriläisten erikoisruokavalioista ja mahdollisista lääkityksistä.

Ohjaajainfo järjestetään etäyhteydellä. Linkit infoihin jaetaan seuraohjaajien WhatsApp-ryhmässä tai sähköpostilla. Mikäli haluat linkin sähköpostilla, laita viesti osoitteeseen info@leimausleiri.fi. Ohjaajainfojen ajankohdat ovat:

  • tiistai 6.6. klo 19.30
  • keskiviikko 7.6. kello 19.30