Leimaus-lägret sommaren 2023 arrangeras i Tammerfors 5-8.6.

Arrangörsföreningen Tampereen Pyrintö är en väldigt erfaren arrangör av orienteringsevenemang och kommer än en gång att bjuda på det bästa, så barn och unga får en oförglömlig lägervecka samt minnesvärda orienteringsupplevelser.

Målsättningen är att samla ihop 1500 ivriga unga orienterare till Leimaus-lägret nästa sommar. Lägret kommer att vara ett verkligt city-läger, då boendena endast kommer att vara ett stenkast från centrum och man har även möjligheten att bekanta sig med sommarutbudet i Tammerfors under lägrets gång. Temat hållbar utveckling, som starkt förknippas med orientering, kommer synas aktivt under lägret då man t.ex. kan åka kollektivtrafik till flera träningar.

Tammerfors är väldigt lättillgängligt från Finlands alla hörn, endera med bil, buss, tåg eller flyg. Man tar sig behändigt fram, så förhoppningsvis missar ingen lägret på grund av det.

Det här lägret får ni inte missa, Tampereen Pyrintö kommer att bjuda på ett city-Leimaus fyllt med nya, fina och oförglömliga upplevelser åt varje deltagare. 

Välkommen och tillbringa en fantastiskt rolig orienteringslägervecka i Tammerfors!

Anmälan