Ilmoittautumisen ehdot ja maksutavat

Ilmoittautuminen

Hinnat sisältävät majoituksen valitussa vaihtoehdossa, ohjelman mukaiset ruokailut ja suunnistusharjoitukset, oheisohjelmaa, digitaalisen leirilehden, leiripassin, leirituotteen sekä leirin aikaiset kuljetukset.

Ilmoittautumisen voi perua 15 euron toimistokuluja vastaan su 3.4.2022 kello 23.59 asti.

Jos leiri joudutaan perumaan koronan vuoksi, palautetaan osallistumismaksut 30 euron osallistujakohtaisella osuudella vähennettynä. Vastineeksi 30 euron osuutta vastaan järjestäjät tuottavat videomateriaalia ja tehtäviä osallistujille.

Leimaus-leirillä seuran lapsiryhmällä tulee olla vähintään yksi ohjaaja/6-8 lasta kohden. 

Seuraohjaaja vastaa leirillä omasta lapsiryhmästään, ryhmän aikatauluista ja varusteista. Seuraohjaaja huolehtii lasten ohjaamisesta harjoituksissa ja harjoituksen jälkeen annettavasta palautteesta. Leirijärjestäjä antaa seuraohjaajille tarvittavat tiedot eri tasojen päivittäisistä harjoituksista päivittäin pidettävissä seuraohjaajien palavereissa.  

Tapahtuman järjestäjillä, sekä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla, on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin, sekä esittää ja jakaa materiaalia julkisesti.

Peruutukset ja siirrot

Joudutko perumaan osallistumisesi?

 • Osallistumisen voi perua ilmoittautumisajan puitteissa su 3.4.2022 kello 23.59 asti. Osallistumismaksu palautetaan 15 euron toimistokuluilla vähennettynä.
 • Maanantaista 4.4.2022 alkaen osallistumisen voi perua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Tällöin osallistumismaksuista palautetaan 50 %.
 • Voit vaihtoehtoisesti siirtää osallistumisoikeuden toiselle (esimerkiksi myydä tai antaa kaverille). Päivitä tilallesi tulevan osallistujan tiedot järjestelmään ilmoittautumisen yhteydessä saamasi itsepalvelulinkin kautta. Jos linkkisi on hukassa, pyydä uusi osoitteesta info@leimausleiri.fi. Osallistumisoikeuden siirron voi tehdä 31.5.2022 kello 23.59 asti. Siirtotilanteessa majoituspaikka säilyy ennallaan.

Maksutavat

1. Maksa osallistumismaksu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Paytrail kattaa suomalaiset pankkien verkkomaksut.

2. Maksa osallistumismaksu Smartum Saldo -verkkomaksulla, Smartum Pay -sovelluksella, Eazybreak-mobiilimaksulla tai ePassin mobiilimaksulla. Paperiset setelit tai muut sähköiset saldot eivät ole tuettuja.

Huomaa nämä asiat

 • Liikuntaetu on henkilökohtainen. Et voi maksaa toisen nimiin ilmoittautumista tai siirtää ilmoittautumista toisen nimiin.
 • Voit maksaa liikuntaeduilla vain leirimaksun. Majoituksen ja mahdolliset muut lisäpalvelut voit maksaa verkkomaksuna.

Näin ilmoittaudut liikuntaedulla

Smartum Saldo -verkkomaksu / Smartum Pay -sovellus / Eazybreak-mobiilimaksu / ePassin mobiilimaksu:

 • Etsi maksukohteeksi ”Leimaus 2022”.
 • Suorita ilmoittautumismaksu tai osa siitä.
 • Lähetä kuitti/kuvakaappaus kuitista osoitteeseen info@leimausleiri.fi.
 • Saatuamme viestin, lähetämme sinulle vastauksena voucher-koodin.
 • Koodin saatuasi, mene ilmoittautumaan 
  https://www.leimausleiri.fi/ilmoittaudu/.


Verkkoilmoittautuminen on auki 3.4.2022 klo 23.59 saakka. Tämän jälkeen omien tietojen muutoksia voi tehdä 31.5.2022 asti.