H10 Leiriviesti

Leiriviestin kilpailukeskus

Jokaisen juoksijan tiedot täytetään erikseen. Juoksujärjestykset on jätettävä keskiviikkona 8.6.2022 kello 19.00 mennessä.

Leiriviestin kilpailuohjeet

Maastokuvaus 

Viestin maasto koostuu leirintäalueen nurmikentistä sekä läheisistä metsäisistä mäkialueista. Viestimaasto on leirintäalueella, jossa liikkuu leirintäalueen muita asukkaita. Alueella voi olla vähäistä ajoneuvoliikennettä. Maastossa on paintball-pelialue, jossa on erilaisia suojia ja esteitä. Alueella ei ole paintball-toimintaa viestin aikana.

Osuudet

Viestissä on neljä osuutta. Kakkososuudella on samaan aikaan vähintään kaksi juoksijaa jokaisesta joukkeesta. Tuplajuoksija tai saattaja voi olla mukana osuuksilla 1-3.

Osuus Tasoryhmä Hajonta Matka Tuplaus sallittu

1 Taso 2 Kyllä 2,8 km Kyllä

2 TR Ei 1,6 km Kyllä

2 RR Ei 1,7 km Kyllä

3 Taso 1 Kyllä 1,9 km Kyllä

4 Teho / Pro Kyllä 3,5 km Ei

Ilmoittautuminen

Joukkueet juoksujärjestyksineen ja Emit-numeroineen ilmoitetaan keskiviikkona 8.6.2022 kello 19.00 mennessä sivulla https://www.leimausleiri.fi/leiriviesti/ löytyvän lomakkeen kautta.

Joukkue voi laittaa useamman juoksijan osuuksille 1-3 ilmoittautumislomakkeella.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus sijaitsee Rauhalahden uimarannalla. WC-tiloja löytyy rajoitetusti uimarannan huoltokopilta sekä matkailukeskuksen huoltorakennukselta. On suositeltavaa toimittaa asiat ennen kilpailukeskukseen saapumista.

Viestin kulku

Huoltajat voivat noutaa joukkuekuoren kilpailukeskuksesta to 9.6.2022 kello 8.00 alkaen. Kuoressa on numerolaput sekä kartat osuuksille 2-4. Ottakaa omat hakaneulat mukaan. Jokaiselle joukkueelle on merkitty vaihtoalueelle rintanumeron mukainen kotipesä, johon joukkue kokoontuu. Vaihtoalue ja sisäänkirjautuminen aukeaa kello 9.00.

Aloittajat kutsutaan lähtöviivalle kello 9.35. Aloittajille kartat jaetaan käteen. Kartan saa avata kuuluttajan käskystä 30 sekuntia ennen lähtöä. Yhteislähtö tapahtuu kello 9.45.

Huoltaja antaa osuuksien 2 ja 3 kartat kirjekuoresta kello 9.45, kun viestin lähtö on tapahtunut.

Ankkurit lähtevät liikkeelle kosketuksesta ja saavat huoltajalta kartan lähtiessään.

Vaihto ja maali

Saapuva juoksija jatkaa vaihtoleimauksen jälkeen viitoitusta pitkin vaihtoalueelle, juoksee oman joukkueensa kotipesälle ja lähettää seuraavan osuuden juoksijan tai juoksijat matkaan koskettamalla. Tämän jälkeen juoksija siirtyy leimantarkastukseen. Osuuksilla 2-4 on käytössä lähtöleimaus K-pisteellä.

Ankkureiden sijoitus ratkaistaan maaliviivalla. Tarvittaessa sijoitukset määrittelee maalituomari. Maaliviivan jälkeen on maalileimaus.

Yhteislähtö ja palkintojenjako

Niille juoksijoille, jotka eivät ole päässeet maastoon kilpailun ratkettua, järjestetään oma yhteislähtö. Lähdön ohjeet ja aikataulu selviää kuulutuksesta.

Kolme parasta joukkuetta palkitaan palkintojenjaossa kilpailun jälkeen. Samalla luovutetaan lippu seuraavan vuoden järjestäjille. Leimaus-leirin virallinen osuus päättyy palkintojenjakoon. Sen jälkeen on vielä lähtölounas aikataulujen mukaan.