Majoitus

Sopiva majoitus viimeistelee leiritunnelman. Leimauksella on tarjolla erilaisia majoitusvaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Majoitukset on jaettu kolmeen eri hintaluokkaan 25 -125 ‚ā¨, jonka lis√§ksi maksetaan leirimaksu 170 ‚ā¨.

Seurojen vastuuhenkilö voi ilmoittaa toiveet halutusta majoitusvaihtoehdosta 31.12.2021 asti Majoitustoiveet-lomakkeella. Mikäli johonkin vaihtoehtoon olisi enemmän tulijoita kuin sen kapasiteetti on, valitaan kyseiseen vaihtoehtoon mahtuvat seurat arpomalla. Arvonta suoritetaan 10.1.2022 ja sen tulokset julkaistaan viimeistään 11.1.2022.

Hotelli- ja asuntolamajoituksissa on saman kategorian sisällä useita eri vaihtoehtoja. Seuroille nimetään sovitun kategorian sisältä tarvittava määrä petipaikkoja siten, että saman seuran jäsenet majoittuvat lähekkäin. Toiveita kategorian sisällä olevista vaihtoehdoista ei pystytä huomioimaan.

Voit osallistua Leimaus-leirille my√∂s ilman majoitusta. T√§ll√∂in maksat ilmoittautumisen yhteydess√§ vain leirimaksun 170 ‚ā¨.

Katso ilmoittautumiseen ja majoitusten varaamiseen liittyvät tarkemmat tiedot Ilmoittautuminen-sivulta! Ilmoittautuminen aukeaa 1.12.2021 kello 20.00.

Teltta- tai matkailuauto 25 ‚ā¨/hl√∂

Matkailukeskusmajoituksessa majoitut keskeisellä paikalla. Teltta- ja matkailuajoneuvopaikat sijaitsevat Rauhalahden matkailukeskuksessa, jossa on käytössä vuonna 2020 valmistunut huoltorakennus. Leirintäalueelta on lyhyt kävelymatka useimpiin harjoituksiin ja ruokailut järjestetään puolen kilometrin päässä sijaitsevassa kylpylähotellissa. Uimaranta oheisohjelmineen on lähellä. Leiriviestin rasti saattaa sijaita aivan telttasi kulmalla!

Lisätietoja leirintäalueesta

Koulumajoitus 25 ‚ā¨/hl√∂

Koulumajoituksessa on aitoa leiritunnelmaa. Koulumajoitus on järjestetty vuonna 2017 valmistuneelle Jynkän koululle, jossa on majoituspaikkoja yli 500 leiriläiselle. Koulun vieressä sijaitsevat Jynkän lähiliikuntapuisto sekä kirjasto. Yhden harjoituksen lähtöpaikka on koulun edustalla ja koululta on kävelymatka yli puoleen harjoituksista. Kuljetukset muihin harjoituksiin lähtevät koulun pihasta.

Asuntolamajoitus 75 ‚ā¨/hl√∂

Asuntolamajoituksessa on tarjolla sopiva sekoitus yhteisöllisyyttä ja omaa rauhaa. Majoitukset ovat opiskelijoiden soluasunnoissa tai leirintäalueen mökeissä. Opiskelija-asunnoissa jokaisessa huoneessa on tilaa 2-3 henkilölle, joista yhdelle on sänky ja lopuille patjapaikka lattialla. Jokaisessa asunnossa on 2-3 huonetta, keittiö sekä kylpyhuone/wc. Leirintäalueen mökeillä on petipaikat neljälle (25 m2 mökki) tai kuudelle (35 m2 mökki). Mökeissä on suihku, wc ja tupakeittiö. Asuntolatason majoitukseen on tuotava omat lakanat.

Lisätietoja opiskelija-asuntolasta

Lisätietoja 25 m² mökeistä (Saunallinen lomamökki 4 henkilölle)

Lisätietoja 35 m² mökeistä (Lomamökki 4 henkilölle)

Hotellitason majoitus 125 ‚ā¨/hl√∂

Hotellitason majoituksessa on mukavaa. Hotellitason huoneet ja huoneistot ovat kylpylällä tai sen välittömässä läheisyydessä. Huoneissa on sänkypaikat kolmelle hengelle ja huoneistoissa 4-8 hengelle. Niiden lisäksi käytössä on kymmenen matkailukeskuksen huvilaa 6-8 hengelle. Hotellitason majoitus sisältää lakanat ja pyyhkeet.

Lisätietoja hotellihuoneista

Lisätietoja huoneistoista

Lisätietoja studiohuoneistoista

Lisätietoja huviloista (Lomahuvilat 4-6 hengelle ja Lomahuvilat 6-8 hengelle)