Usein kysyttyä

Tälle sivulle on koottu esiin nousseita kysymyksiä. Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, soita leiri-isäntä Hannulle 050 3219714 tai laita viestiä info@leimausleiri.fi!

Ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen on aika ajoissa, osa perheistä pohtii lähtöä vielä keväällä. Kuinka pitkään ilmoittautuminen on auki?

Ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 3.4.2022 kello 23.59 asti. Suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa halutun majoituspaikan varmistamiseksi.

Mihin mennessä osallistujien on tehtävä ilmo ja maksaminen?

Ilmoittautuminen on tehtävä ilmoittautumisajan puitteissa 3.4.2022 kello 23.59 mennessä. Osallistumismaksu on jaettu kahteen osaan: leirimaksu 170 € / hlö ja majoitusmaksu (25-125 €/hlö). Majoitusmaksu lisätään uusille ilmoittautuneille aina kuukauden lopussa ja siitä lähetetään maksulinkki tiedoksi sähköpostiin. Maksut on maksettava ilmoittautumisajan puitteissa.

Mitkä ovat peruutusehdot?

Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan puitteissa 3.4.2022 kello 23.59 mennessä, niin maksetut leiri- ja majoitusmaksut palautetaan 15 euron toimistokuluilla vähennettynä. Tämän jälkeen peruutuksen voi tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Tällöin maksetuista leiri- ja majoitusmaksuista hyvitetään 50 %. Ehdot voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

Jos leiri joudutaan perumaan koronan vuoksi, palautetaan osallistumismaksut 30 euron osallistujakohtaisella osuudella vähennettynä. Vastineeksi 30 euron osuutta vastaan järjestäjät tuottavat videomateriaalia ja etätehtäviä kaikille ilmoittautuneille.

Joudun perumaan osallistumisen. Miten toimin?

Voit perua ilmoittautumisen tällä lomakkeella. Tarvitset lomakkeen täyttöä varten tilinumeron. Jos ilmoittautuessa on ollut käytössä seuran myöntämä voucher-alennuskoodi, tarvitset lomakkeeseen myös seuran tilinumeron.

Miten synkronoidaan ilmoittautumisten peruutukset vs seuran majoitusvaraukset? 

Jokainen osallistuja hoitaa ilmoittautumisen ja mahdollisen peruutuksen itse ilmoittautumispalvelun kautta. Järjestäjä on varannut seuroille majoituskapasiteettia aikaisempien vuosien toteutuneiden osallistujamäärien perusteella. Kapasiteetti on voimassa ilmoittautumisajan loppumiseen asti ja seuran ei tarvitse huolehtia majoitusvarauksesta erikseen.

Minkä maksun joulukuussa ilmoittautuva maksaa, jos majoitustyyppi ei ole vielä tiedossa?

Jos ilmoittaudut 1.12.2021 – 31.1.2022 välisenä aikana, niin maksat ilmoittautumisen yhteydessä leirimaksun. Leirimaksu on 170 €/leiriläinen ja 145 €/ohjaaja. Majoitusmaksusta tulee erillinen maksulinkki sähköpostiin tammikuussa.

Kun jokainen ilmoittaa itse. Tuleeko järjestäjän toimesta kootusti listaus seuran ilmoittautuneista?

Reaaliaikaisesti päivittyvä osallistujalista löytyy tapahtuman sivuilta ilmoittautumisen auettua. Listalta saa haettua esiin oman seuran osallistujat. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista piilottaa osallistujan nimi avoimelta osallistujalistalta. Tällöin osallistumisesta on ilmoitettava seuran yhteyshenkilölle, jotta hän tietää ketkä ovat jo ilmoittautuneet leirille. Seuran yhteyshenkilölle toimitetaan lista seuran kaikista ilmoittautuneista ilmoittautumisajan päätyttyä.

Seura tukee leiriläisten osallistumismaksua 50 eurolla. Miten tuki saadaan leiriläisille, kun osallistuminen pitää maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä?

Seura voi tilata järjestäjiltä haluamansa suuruisen alennuskoodin käytettäväksi ilmoittautumisen yhteydessä. Tässä tapauksessa alennuskoodi olisi 50 euron suuruinen. Alennuskoodi on seurakohtainen. Osallistujat syöttävät alennuskoodin ilmoittautumisen yhteydessä kohtaan ’Voucher’, jolloin alennus astuu voimaan. Järjestäjä laskuttaa seuraa käytettyjen alennusten verran ilmoittautumisajan päätyttyä. Koodin voi tilata tästä.

Majoituksesta

Minkäkokoisia luokkahuoneita on käytettävissä eli montako leiriläistä/leiriohjaajaa on ajateltu yhteen luokkatilaan majoitettavaksi?

Luokkahuoneita ja majoitustiloja on eri kokoisia. Yhteen luokkaan mahtuu majoittumaan korkeintaan 20 ihmistä. Jos koulumajoituksessa on väljää, niin luokkakohtaista henkilömäärää voidaan pienentää. Koronan vuoksi järjestäjät ovat varanneet myös toisen koulun majoituskäyttöön koronatilanteen varalta.

Matka majoituskoululta ruokailuun?

Koululla majoittuvien ruokailut ovat majoituskoululla. Majoituskoululta on matkaa Rauhalahden kylpylälle 1,7 km ja leiriviestiin 1,2 km. Kuljetusta vaativiin harjoituksiin kuljetus lähtee koulun pihasta.

Onko peseytyminen ja varusteiden huolto samalla koululla mahdollista?

Koulun suihkut ja pukutilat ovat majoittujien käytettävissä. Selvitämme mihin koululle saadaan järjestettyä varusteiden pesupiste.