Usein kysytyt kysymykset

Leiriosallistumisen peruuttaminen

Lähtökohtaisesti leiriosallistumista ei voi perua. Lääkärintodistuksella tapahtuvat perumiset käsittelemme tapauskohtaisesti yhteistyössä seuran kanssa, koska seura on mahdollisesti maksanut majoituksen eikä se välttämättä ole enää peruttavissa. Toki lähtökohtaisesti pyrimme olemaan tässä mahdollisimman joustavia, mutta pyydämme tiedostamaan, että ns. mielen muuttaminen ei ole leiripassin osalta mahdollista.

Ohjaajien lisääminen myöhemmin

Ohjaajien leiripasseja on mahdollista lisätä myöhemmin. Seurat voivat harkintansa mukaan varata sopivan määrän majoitusta majoitusvarausaikana ja sisällyttää tähän ohjaajia, joilla ei vielä ole leiripasseja.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen on järjestäjän puolesta mahdollista huhtikuun ajan 1.-30.4.2023. Järjestäjä ei kuitenkaan enää tässä vaiheessa tarjoa majoitusta eikä lähtökohtaisesti osallistu seurojen majoituskiintiön jakoon seuran maksaman majoituslaskun jälkeen. Toki pyrimme tässäkin suhteessa olemaan mahdollisimman joustavia, mutta joudumme ehdottomasti noudattamaan hotellien peruutusehtoja. Tavoitteenamme on tarjota Leimaus-leirikokemus niin monelle kuin vaan suinkin mahdollista.

Tarjoaako Tampereen Pyrintö Leimaus-leirillä suunnistusopetusta?

Lähtökohtaisesti ei tarjoa. Tampereen Pyrintö tarjoaa puitteet hyvään suunnistusharjoitteluun, mutta leirillä ideana on, että ohjaajat tulevat suunnistajan omasta seurasta. Jos seurasta ei ole lähdössä mukaan yhtään suunnistustaitoista aikuista, niin kannattaa ensin kysellä naapuriseuroista yhteistyön mahdollisuuksista. Jos tällainen ei onnistu, olkaa yhteydessä järjestäjiin ja voimme auttaa miettimään vaihtoehtoja sekä mahdollisesti ratkaisuja pulmaanne.

Miten julkisilla matkustaminen Leimaus-leirillä käytännössä toimii?

Julkisen liikenteen käyttöön tulee järjestäjältä tarkat ohjeet lähempänä leiriä. Liikenteessä kulkeminen on kuitenkin seuran/ryhmän ohjaajan vastuulla.