Varusteet

Kaikissa sis√§tiloissa on ehdoton nastarikielto! T√§m√§ koskee my√∂s kaikkia majoituksia. Ota kotoa jo mukaan kenk√§pussi/pusseja nastareille ja nimikoi se kunnolla. √Ąl√§ l√§hde harjoituksiin pelkiss√§ nastareissa, vaan ota ne aina mukaan pussissa. 

Sammon lukiolla nastarit laitetaan omaan pussiin ja otetaan mukaan sis√§lle. Nastarit voi my√∂s j√§tt√§√§ omalla vastuulla ulko-oven ulkopuolelle pihalle. 

Majoituspaikoissa ota huomioon muut asiakkaat ja hotellin ohjeet, ettei (kuraisia) nastareita loju käytävillä tms. Tammelan koululla on mahdollista säilyttää ja kuivattaa nastareita ulko-oven lähettyvillä..

Sammon lukiolla on mahdollisuus s√§ilytt√§√§ tavaroita luokissa infon tuntumassa. Luokat eiv√§t ole lukittuja, joten tavaroiden s√§ilytys on omalla vastuulla. 
Mikäli osallistut pyöräsuunnistukseen, tarvitset oman pyörän. Järjestäjällä ei ole lainata pyöriä, mutta pyöräsuunnistustelineen saa lainaan harjoituksen lähdöstä. Kaupissa sijaitsevasta Kauppi Sports Centeristä voit mahdollisesti vuokrata pyörän: https://kauppisportscenter.fi/pyora-vuokraus/