Search
Close this search box.

Varusteet

Varusteet

Kaikissa sisätiloissa on ehdoton nastarikielto! Tämä koskee myös kaikkia majoituksia. Ota kotoa jo mukaan kenkäpussi/pusseja nastareille ja nimikoi se kunnolla. Älä lähde harjoituksiin pelkissä nastareissa, vaan ota ne aina mukaan pussissa. 

Sammon lukiolla nastarit laitetaan omaan pussiin ja otetaan mukaan sisälle. Nastarit voi myös jättää omalla vastuulla ulko-oven ulkopuolelle pihalle. 

Majoituspaikoissa ota huomioon muut asiakkaat ja hotellin ohjeet, ettei (kuraisia) nastareita loju käytävillä tms. Tammelan koululla on mahdollista säilyttää ja kuivattaa nastareita ulko-oven lähettyvillä..

Sammon lukiolla on mahdollisuus säilyttää tavaroita luokissa infon tuntumassa. Luokat eivät ole lukittuja, joten tavaroiden säilytys on omalla vastuulla. 
Mikäli osallistut pyöräsuunnistukseen, tarvitset oman pyörän. Järjestäjällä ei ole lainata pyöriä, mutta pyöräsuunnistustelineen saa lainaan harjoituksen lähdöstä. Kaupissa sijaitsevasta Kauppi Sports Centeristä voit mahdollisesti vuokrata pyörän: https://kauppisportscenter.fi/pyora-vuokraus/