Oheisohjelma

Oheisohjelma

Oheisohjelmassa hyödynnetään Pajulahden aluetta ja lajeja. Leiriläisillä myös mahdollisuus vierailla Pajulahden seikkailupuistossa leiripassin hintaan kuuluen.

Leiridisko

Leirillä ohjelmaan kuuluu perinteinen leiridisko keskiviikko-iltana.  

Rantasaunat

Rantasaunat ovat avoinna joka päivä. Hyppää saunan löylyistä suoraan puhdasvetisen Iso-Kukkasen laineisiin. Neljä rantasaunaamme sijaitsee aivan veden välittömässä läheisyydessä.

Frisbeegolf

Minigolf

Puistojumppa

Puistojumppa järjestetään Pajulahden alanurmikolla. Teemana on kehonhuolto eli venyttelyä ja liikkuvuutta. Kehonhuolto on meille jokaiselle tärkeää. Se auttaa palautumaan päivän harjoituksista ja ennaltaehkäisee lihasjumeja. Puistojumppa kestää 20 minuuttia ja järjestetään muutaman kerran alkuillan aikana. Tule mukaan rohkeasti! (Tarkempi aikataulu puistojumpalle tarkentuu kevään aikana.)

Temppurata

Temppurata on avoinna joka päivä muutaman tunnin ajan. Temppurata järjestetään Nikula-hallissa. Rata on suunnattu alle 12-vuotiaille. Temppuradalla pääset kokeilemaan erilaisia hyppyjä, temppuja, koordinaatiota ja kiipeilyä. Ota kaverisi mukaan ja tule temppuilemaan!  Ilman aikuisen valvontaa ei saa mennä temppuradalle! Huolehdi, että sinulla on oma aikuinen mukana. (Tarkempi aikataulu tarkentuu kevään aikana.)

Välinevuokraus

Seuroille tulee lainattavaksi niin sanottuja leirikoulukasseja, joista löytyy erilaisia mailoja ja palloja. Lisäksi yksi urheiluhalleista on osallistujien käytössä erilaisiin peleihin ja yhteiseen ajanviettoon.

Seikkailupuisto

Leiriläisillä on myös mahdollisuus vierailla Pajulahden seikkailupuistossa leiripassin hintaan kuuluen. Oma seikkailuaika on varattava etukäteen osoitteesta seikkailupuisto@pajulahti.com . Varaukset tehdään leiriohjaajan toimesta keskitetysti koko seuralle. Seura varaa oman seikkailupäivänsä ja aikansa, joka parhaiten sopii omaan aikatauluun.

Huomioittehan että puistoon mahtuu rajallinen määrä henkilöitä kerralla. Etukäteisvarauksilla varmistetaan jokaiselle mahtava seikkailukokemus, ilman pitkiä jonotteluaikoja. Etu on leiriläisten käytössä ma 3.6.- to 6.6. välisenä aikana, joten leiriläiset voivat tulla jo maanantaina aamusta ennen leirin aloitusta tai jäädä torstaina leirin päätyttyä seikkailemaan. Etu koskee kaikkia sekä leiriläisiä, että ohjaajia.

Huomioittehan että leirijärjestäjä ei ole vastuussa että jokainen leiriläinen ehtii seikkailemaan vaan seurat vastaavat itse aikatauluista tähän liittyen. Puisto täytetään varausjärjestyksessä ja varauksia voi alkaa tekemään helmikuusta 2024 alkaen.

Seikkailuaika on max 3h/hlö. Lähdöt 30min välein max 40 hengen ryhmissä.

Bungee-trampoliini

Trampoliinilla pääset kokemaan todellista painottomuuden tunnetta ja uhmaamaan normaaleja ihmisen fyysisiä rajoja mahdollisimman turvallisesti. Pomppiminen kyseisellä ”kuminauhaviritteisellä” trampoliinilla on suuri elämys niin hyppijälle kuin katsojillekin! Leimausleiriläisille Bungee-etu 5€/10min, varaukset etukäteen seiikailupuisto@pajulahti.com