Leimaus-leirin 2023 ilmoittautuminen

Leimaus-leirin 2023 ilmoittautuminen

Leimaus-leirin varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt. Jälki-ilmoittautuminen on auki 1.-30.4., mutta siinä vaiheessa ei ole enää mahdollista varata majoitusta järjestäjän kautta. Jälki-ilmoittautumisen hinta on sama, kuin normaaliajalle ilmoittautuessa.
Mikäli sinulla on tästä jotain kysyttävää, ole yhteydessä mahdollisimman pian tuija@leimausleiri.fi. Tietyissä erikoistapauksissa ilmoittautuminen on mahdollista tässä välissäkin erikseen annettavalla koodilla ja sovittavalla tavalla. 
Seuran majoitustoiveiden yhteyshenkilö, mikäli tarvitset listoja seuran ilmoittautuneista, saat ne pyytämällä tuija@leimausleiri.fi


Ensi kes√§n Tampereen Leimaus-leirin ilmoittautuminen avautuu ma 9.1. Ilmoittautua voi aina 12.2 saakka. Alta l√∂ytyy infoa leiripassista, majoituksista, leirill√§ liikkumisesta, oheisohjelmasta sek√§ aiemmilta leireilt√§ tutuksi tulleiden tasoryhmien kuvaus. Ilmoittautuessasi leirille, sinun on valittava mihin tasoryhm√§√§n ilmoittaudut.


HUOM! Leirille voi ilmoittautua Suomisportissa vain itse (tai huollettavansa). Keskitetyt ilmoittautumiset seuran toimesta eivät ole siis mahdollisia. Leiripassi on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä, eikä tätä voi kiertää muuten kuin Hope ry:n kummitukea haettaessa.

Leiri-ilmoittautuminen on mahdollista tehdä milloin vaan aikavälillä 9.1.-12.2. eikä ilmoittautumisen ajankohdalla ole merkitystä majoituksen tms. kannalta. Mikäli seura tukee ohjaajien tai leiriläisten osallistumista, voitte sopia seuran sisäisesti esimerkiksi siitä, että seura maksaa tuen leiriläiselle/ohjaajalle ensin ja sen jälkeen ohjaaja ilmoittautuu itse. Valitettavasti leiripassien osalta seurojen laskuttaminen ei ole mahdollista.

Majoitusvaraukset alkavat vasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Ne tehdään keskitetysti seuran toimesta, eikä niissä ilmoittautumisen ajankohdalla ole merkitystä. Majoitukset laskutetaan seuroilta myöhemmin.


Tampereen Leimaus-leirin keskuspaikkana toimii Sammon Keskuslukio. 

Leiripassi 

Leiripassin hinta: leiril√§inen 170‚ā¨, ohjaaja 145‚ā¨ 

Leiripassi sisältää harjoitukset, oheisohjelmat, julkisella liikenteellä kulkemisen ja ruokailut. Leiri huipentuu torstaina leiriviestiin.

Oheisohjelmiin kuuluu mm. leirin avajaiset maanantaina 5.6, leiridisco, Street-O keskuspaikan ymp√§rist√∂ss√§ sek√§ omatoimiset piha-aktiviteetit.  

Leiripassin avulla p√§√§set kulkemaan ilman muita maksuja Tampereen kaupungin julkisella liikenteell√§. 

Leirin ruokailuista vastaa Tampereen Voimia. Leirin ruokailut sis√§lt√§v√§t seuraavat ruuat: 

  • aamiainen kuuluu majoituksen hintaan ja tarkennetaan my√∂hemmin
  • lounas ti-to
  • p√§iv√§llinen ma-ke
  • iltapala pakattu pusseihin, jonka seuran huoltajat jakavat ryhm√§l√§isilleen, ma-ke

Majoitus 

Leirille on saatavilla hotellimajoitusta, opistotason majoitusta sekä koulumajoitusta. Lisätietoja majoituksesta ja sen varaamisesta Majoistusinfo-sivulla

Tasoryhm√§kuvaukset 

RR-ryhm√§ on suunnattu alle 10-vuotiaille. RR-ryhm√§n harjoitukset ovat monipuolisia ja tarjoavat erilaisia reitinvalintoja vasta-alkajille ja jo hieman kehittyneemmille. 

TR-ryhm√§ soveltuu alle 12-vuotiaille lapsille, joilla on jo hieman suunnistuskokemusta. Harjoitukset pyrkiv√§t kehitt√§m√§√§n monipuolisesti suunnistustaitoja erilaisten harjoitus- ja maastotyyppien avulla. Harjoitusten teemat ovat samat kuin RR-tasolla. 

Taso 1 on suunnattu 11‚Äď14-vuotiaille suunnistajille, jotka haluavat harjoitella suunnistustaitoja H/D 13-ratojen taitotasolla. Kaikissa harjoituksissa on selke√§ teema ja harjoitukset toteutetaan muokkaamattomilla kartoilla. P√§√§osin radat tukeutuvat isoihin helposti havaittaviin kohteisiin. 

Taso 2 on sopiva valinta 13-vuotiaille ja sit√§ vanhemmille, jotka haluavat treenata suunnistustaitojaan H/D15 -ratojen taitotasolla. Harjoitukset ovat selke√§sti Taso 1:n harjoituksia vaativammat, sill√§ tarjolla on enemm√§n pidempi√§ harjoituksia. Harjoitukset ovat kuitenkin lyhempi√§ ja helpompia kuin Teholla. 

Teho on suunnattu 15‚Äď18-vuotiaille suunnistajille, jotka haluavat harjoitella H/D16-18-ratojen taitotasolla. Harjoitukset ovat taidollisesti haastavia, mutta hieman lyhempi√§ kuin Pro-tasolla. Suurinta osaa harjoituksista on helppo lyhent√§√§ oman taitotason mukaisesti. 

Pro-ryhm√§ on suunnattu erityisesti tavoitteellisesti harjoitteleville H/D16 ‚Äď H/D18-sarjalaisille. Harjoitusteemat ovat vastaavat Teho-tason kanssa. Ryhm√§n harjoitukset ovat vaativia fyysisesti ja suunnistuksellisesti. 

Linkin ilmoittautumiseen l√∂yd√§t alta 

Leiril√§inen: https://www.suomisport.fi/events/3c626430-72bb-4c8f-a91e-946a347fc43a 

Ohjaaja: https://www.suomisport.fi/events/4aede3f2-1182-4cfa-91c9-bcce944134d5 

Kysymyksiä? Katso usein kysytyt kysymykset.

Tervetuloa mukaan kes√§n mahtavimmalle suunnistusleirille Tampereelle!