Leimaus-leirin 2023 info

Leimaus-leirin 2023 info

Alla löytyy infoa leiripassista, majoituksista, liikkumisesta, oheisohjelmasta  sekä aiemmilta leireiltä tutuksi tulleiden tasoryhmien kuvaus.

Tampereen Leimaus-leirin keskuspaikkana toimii Sammon Keskuslukio.

Leiripassi

Leiripassin hinta: leiriläinen 170€, ohjaaja 145€

Leiripassi sisältää harjoitukset, oheisohjelmat, julkisella liikenteellä kulkemisen ja ruokailut. Leiri huipentuu torstaina leiriviestiin.

Oheisohjelmiin kuuluu mm. leirin avajaiset maanantaina 5.6, leiridisco, Street-O keskuspaikan ympäristössä sekä omatoimiset piha-aktiviteetit. 

Leiripassin avulla pääset kulkemaan ilman muita maksuja Tampereen kaupungin julkisella liikenteellä.


Tasoryhmäkuvaukset

RR-ryhmä on suunnattu alle 10-vuotiaille. RR-ryhmän harjoitukset ovat monipuolisia ja tarjoavat erilaisia reitinvalintoja vasta-alkajille ja jo hieman kehittyneemmille.

TR-ryhmä soveltuu alle 12-vuotiaille lapsille, joilla on jo hieman suunnistuskokemusta. Harjoitukset pyrkivät kehittämään monipuolisesti suunnistustaitoja erilaisten harjoitus- ja maastotyyppien avulla. Harjoitusten teemat ovat samat kuin RR-tasolla.

Taso 1 on suunnattu 11–14-vuotiaille suunnistajille, jotka haluavat harjoitella suunnistustaitoja H/D 13-ratojen taitotasolla. Kaikissa harjoituksissa on selkeä teema ja harjoitukset toteutetaan muokkaamattomilla kartoilla. Pääosin radat tukeutuvat isoihin helposti havaittaviin kohteisiin.

Taso 2 on sopiva valinta 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille, jotka haluavat treenata suunnistustaitojaan H/D15 -ratojen taitotasolla. Harjoitukset ovat selkeästi Taso 1:n harjoituksia vaativammat, sillä tarjolla on enemmän pidempiä harjoituksia. Harjoitukset ovat kuitenkin lyhempiä ja helpompia kuin Teholla.

Teho on suunnattu 15–18-vuotiaille suunnistajille, jotka haluavat harjoitella H/D16-18-ratojen taitotasolla. Harjoitukset ovat taidollisesti haastavia, mutta hieman lyhempiä kuin Pro-tasolla. Suurinta osaa harjoituksista on helppo lyhentää oman taitotason mukaisesti.

Pro-ryhmä on suunnattu erityisesti tavoitteellisesti harjoitteleville H/D16 – H/D18-sarjalaisille. Harjoitusteemat ovat vastaavat Teho-tason kanssa. Ryhmän harjoitukset ovat vaativia fyysisesti ja suunnistuksellisesti.


Seuran majoitustoiveiden yhteyshenkilö, mikäli tarvitset listoja seuran ilmoittautuneista, saat ne

pyytämällä tuija@leimausleiri.fi


Kysymyksiä? Katso usein kysytyt kysymykset

Tervetuloa mukaan kesän mahtavimmalle suunnistusleirille Tampereelle!